Wie zijn wij?

Op zoek naar de mogelijkheden voor licht en geluid huren? Zoek niet verder! Bij BRB Sound bent u aan het juiste adres voor de verhuur van licht en geluid.

De ultieme beleving

Zowel licht en geluid spelen een belangrijke rol bij een evenement. Om uw bezoekers de ultieme beleving te geven, wilt u dat de techniek van het licht en geluid uitstekend werkt. Bij BRB Sound bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met professionele merken. Op het gebied van licht zijn dat de merken: Avolites, Martin, Elation en CLF. Op het gebied van geluid werken we onder andere met de merken: Roland, Shure, Sennheiser, Dynacord, EV, Proel, AKG en Neumann. Bij ons kunt u apparatuur voor licht en geluid huren, maar ook kunnen wij de techniek volledig voor u verzorgen. Op die manier nemen we u een hoop werk uit handen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het licht en het geluid.

Over BRB Sound

BRB Sound, opgericht door Rogier Bakker, is een professioneel bedrijf in Amersfoort dat zich bezighoudt met geluid, licht en video. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We merken dat opdrachtgevers tegenwoordig steeds meer eisen stellen aan licht en geluid. Wij spelen daarop in door goede advisering, duidelijke communicatie en een helder kostenoverzicht. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u apparatuur huren voor licht en geluid? We vertellen u er graag meer over. Neem hiervoor contact op met ons via de telefoon: 06-53239168 of 033-3012187. Ook kunt u ons natuurlijk een mailtje sturen: info@brbsound.nl.