Lichttechniek Amersfoort

Niet alleen geluid is belangrijk bij een evenement of beurs. Ook lichttechniek speelt een belangrijke rol. BRB Sound uit Amersfoort houdt zich daarom bezig met zowel geluid als licht. Op zoek naar een goede partner op het gebied van licht uit de omgeving van Amersfoort? Bij ons bent u aan het juiste adres.

De waarde van goed licht in Amersfoort

Goed licht zorgt er niet alleen voor dat u kunt zien in het donker, het is ook sfeerbepalend. Een artiest moet uiteraard goed klinken, maar verlichting op het podium is zeker zo belangrijk. Uw stand op de beurs moet er mooi uitzien, zodat deze opvalt tussen de concurrenten. Objecten en eyecatchers op uw evenement moeten sfeervol zijn uitgelicht. BRB Sound uit Amersfoort levert alles op het gebied van lichttechniek op locatie. Van lichtplan tot lichtsturing. Van conventioneel licht tot intelligent licht. We werken hierbij met professionele merken zoals: Avolites, Martin, Elation en CLF. Ook de statieven of trussen leveren en bouwen wij op locatie. Wilt u het licht zelf gaan verzorgen en komt u uit de omgeving van Amersfoort? Ook voor alleen de verhuur van licht kunt u bij ons terecht.

Onze werkwijze

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld door de opdrachtgevers. BRB Sound uit Amersfoort probeert zich hierin te onderscheiden door een goed overleg met de klant, een goede presentatie van een lichtplan, een duidelijk kostenoverzicht en up to date kennis van de laatste ontwikkelingen op lichtgebied.

Meer informatie voor BRB Sound Amersfoort?

Kortom, voor lichttechniek moet u bij BRB Sound uit Amersfoort zijn. Wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer over onze diensten. Neem hiervoor contact met ons op via de telefoon: 06-53239168 of 033-3012187. Ook kunt u ons een mailtje sturen via info@brbsound.nl.

Lichttechniek